Op vrijdag 14 juni 2024 is er terug onze 18de Augustijnbierloop. Op een parcours van ongeveer 3km proberen we zoveel mogelijk rondes af te leggen. Voor elke ronde ontvang je als deelnemer 2 Augustijn biertjes, blond of donker. Als alternatief voorzien we uiteraard ook frisdranken.

Op dat parcours kunt u de volgende afstanden afleggen: 3, 6, 9 of 12 km. U ontvangt daarvoor dus maximaal 8 Augustijn biertjes of frisdranken.

Wij voorzien kleedkamers alsook tijdsopname. De resultaten kunt u na de loop op deze website terugvinden. Inschrijvingen starten om 18u30, de eigenlijke loop start om 20u.

Dit jaar voorzien we terug een kids-run (start om 19u00). Zij kunnen kunnen kiezen tussen afstanden van 350m en 700m. Inschrijving kids-run is ter plaatse en bedraagt €3

Net als vorig jaar kan u er ook voor kiezen om 1 of 2 rondes te wandelen (i.p.v. lopen). U ontvangt, ook hier, voor elke afgelegde ronde 2 biertjes of frisdranken.

Via onderstaand formulier kan u zich on-line inschrijven voor de Augustijnbierloop.

On-line inschrijven kan uiterlijk tot en met 7 juni.

Na het indienen van alle gegevens zal u een bevestigingsmail krijgen. Net naast de `Indienen` knop moet u ook even de oplossing van een som (die daarnaast staat) ingeven. Dit is om ervoor te zorgen dat alleen echte mensen zich inschrijven en geen robots 😉.

Uw inschrijving is definitief van zodra wij de betaling ontvangen hebben op ons gekende rekening nummer: BE83 8904 6402 7015.
Vermeldt u aub tijdens het overschrijven `Deelname augustijnbierloop` alsook het gekozen aantal kilometers in de mededeling.

Wij danken u alvast voor uw deelname en wensen u veel succes!

⚠️ UPDATE: net als vorig jaar kan je ook 1 of 2 rondes wandelen. Ook hiervoor kan je nu vooraf inschrijven.

Inschrijving Augustijnbierloop 14/7/2024

Aantal Km

Geslacht

1 + 15 =