Beste leden (alsook mensen die nog zouden twijfelen om lid te worden),

We zijn terug aan het einde gekomen van een jaartje fun en in groep lopen (of wandelen). We laten dit niet ongemerkt voorbijgaan en organiseren daarom het allerlaatste loopje van dit jaar op 27 december 2023. Net zoals vorige jaar zullen Maarten en Kenneth een ietsje anders parcours uitstippelen van ongeveer 5 tot 6km lang. Na het loopje zijn jullie welkom om te genieten van een lekkere glühwein vergezeld van een hamburger of worst rond een gezellige vuurkorf. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig!

Aan het einde van dit jaar mogen we ook niet vergeten om onze inschrijving voor volgend jaar in orde te brengen. Hoe je dat doet kan je hier lezen. Alleen via lidmaatschap ben je correct verzekerd en kan je ook genieten van de andere voordelen die onze club biedt. Papieren voor de mutualiteit zullen per e-mail worden doorgestuurd door onze voorzitter. Mogen we jullie vragen dit zo snel mogelijk in orde te brengen? Bedankt daarvoor!