Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden we op 21 oktober een verrassingsjogging voor onze leden en hun partner. Onze voorzitter Patrick en Kristof deden hun uiterste best om een parcours uit te stippelen op een geheime locatie. De geheime locatie was dit jaar  Sporthal de Kluize in Oosterzele. We kwamen om 17u samen voor een groepsfoto en dan vertrokken we lopend of wandelend naar het uitgestippelde parcours in Oosterzele. Het was een fijn parcours met voldoende afwisseling tussen verharde wegen en paden tussen de bomen en akkers. Er waren 2 parcours voorzien; een van ongeveer 5km en een van ongeveer 8km. Het parcours van 5km kon al lopend of al wandelend in groep worden afgelegd.
Na het lopen of wandelen was er gelegenheid om te douchen in de sporthal en konden we ons klaarmaken voor de verderzetting van de festiviteiten later die avond. Om 19u werden we immers uitgenodigd om samen te komen op de volgende geheime locatie waar we uitgebreid mochten tafelen.
De 2de geheime locatie was dit jaar het ontmoetingscentrum in Munte. Na een uitgebreid aperitief met hapjes mochten we genieten van een lekkere Chateaubriand vergezeld van een slaatje en frietjes. Een Paola taart (een specialiteit van een lokale bakker in Munte) sloot het lekkere maal af.
Nadat iedereen voldaan was werden we met zijn allen uitgenodigd om een dansje te plaatsen op de dansvloer op de muziekjes gebracht door onze voorzitter en Kenneth.
Merci Patrick en Kristof voor de organisatie van een terug geslaagde verrassingsjogging. Op naar de volgende … maar daar zullen we jammer genoeg een jaartje op moeten wachten.