Naast onze Augustijnbierloop en wekelijkse trainingen bieden we onze leden nog tal van andere activiteiten aan. Zo konden we 2023 afsluiten met een eindejaarsloop in groep van een 6-tal kilometer met een hapje en een drankje achteraf.

Naar jaarlijkse gewoonte bieden we in januari een nieuwjaarsreceptie aan voor onze leden én hun partner. Die avond maken we immers onze clubkampioen bekend bij de dames en heren. Onze top 3 krijgt hiervoor een cadeau aangeboden. Verder die avond werd ons nieuw looptruitje voorgesteld en verdeeld onder de leden. We konden dit jaar rekenen op All IT takes, Schilderwerken Buyck en Dirutech als sponsor.

Onze sponsors …

Eveneens kregen we ook de vraag om eens een evenement te organiseren “zonder loopschoenen”. We namen dit op in onze bestuursvergadering en besloten om hiervoor te kiezen voor een dartsavond voor de leden en hun partner.

Leuk detail om te weten is dat we deze evenementen gratis aanbieden voor al onze leden en hun partner … Dus waarom zou je nog twijfelen om u aan te sluiten bij onze club? Zet gerust de stap en schrijf je in of indien je nog geen loopervaring hebt kom op 8 april eens proeven tijdens onze start 2 run.